Workplace Pride welcomes 25th and 26th member at annual conference

| June 14, 2012

 

Unilever

Amsterdam, 14 June- Unilever Benelux and the Municipality of Amsterdam have joined Workplace Pride as it’s 25th and 26th Member respectively. The official announcement is to be made at the 6th international LGBT In-clusion Conference on June 15th in Amsterdam.
When asked about the reason for joining Workplace pride, Rob Stolk, Vice President Human Resources Unilever Benelux said: “For optimal performance, everybody at Unilever has to be able to be him or herself. That’s why diversity in the broadest sense is a spearhead of our human re-sources policy”.
For the Municipality of Amsterdam, Alderman Andrée van Es commented: “We are pleased with this step forward and hope many organizations will follow”. To put her words into action, Mrs. van Es will also sign the ‘Declaration of Amsterdam’ on behalf of the Municipality of Amsterdam at the conference in the De-LaMar theatre.

 

Gem Amsterdam

 

Unilever Benelux en Gemeente Amsterdam bij Workplace Pride

Amsterdam, 14 Juni- Unilever Benelux en de Gemeente Amsterdam hebben zich aangesloten bij Workplace Pride, het internationale platform dat zich sterk maakt voor een werkplek waar alle lesbische, gay, bisexuele en transgender (LGBT) werknemers zichzelf kunnen zijn.
Dit werd bekend op de 6e internationale LGBT Inclusion Conference in het DeLaMar theater in Amsterdam. Workplace Pride is opgericht in 2006 en telt inmiddels 26 leden, waaronder een aantal grote bedrijven, mi-nisteries en gemeenten. Rob Stolk, Vice President Human Resources Unilever Benelux : “Unilever is een organisatie waarin iedereen volledig zichzelf moet kunnen zijn, om optimaal te kunnen presteren. Daarom is diversiteit in de meest brede zin van het woord een speerpunt van ons human resource beleid”.
Wethouder van Andrée van Es van de Gemeente Amsterdam: “Wij zijn blij met deze stap en hopen dat veel organisaties ons zullen volgen”. Om haar woorden direct kracht bij te zetten tekende de wethouder tijdens de conferentie de ‘Verklaring van Amsterdam’, een actieplan van tien punten dat zich richt op een daadwerkelijke en meetbare verbetering van de werkvloer voor LGBT werknemers.

Meer informatie over Workplace Pride en de ‘Verklaring van Amsterdam’ op www.workplacepride.org

 

 

 

Category: 2012, News

About the Author ()

Comments are closed.

Our Members