Marion Tahapary-Keislair

Post Date: October 20, 2017

 

Marion Tahapary Keislair, Board Member of Workplace Pride Foundation

Ik zal mij zelf kort voorstellen mijn naam is Marion Tahapary-Keislair en ben sinds januari 2016 werkzaam bij het Ministerie van Economische zaken , daar voor was ik werkzaam bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

In mijn werk op de afdeling p&o strategie en organisatie werk ik onder anderen samen met een tweetal collega’s aan het inclusief beleid voor het Ministerie. Dit houdt in dat wij alle groepen van inclusief onder de aandacht brengen en proberen te houden. Dat is soms best wel lastig binnen de overheid omdat men met dit onderwerp in mijn beleving niet direct kan scoren en men ook vaak afwacht wat andere departementen doen. Op dit moment hebben we bij economische zaken de wind mee op inclusief gebied we hebben van uit de bestuurs raad een ambassadeur Sandor Gaastra en ook de directie p&o omarmt het onderwerp LHBTI.
Voor ons departement uniek dat we op coming out day 2016 en Idahot de regenboogvlag mochten hijsen.
Als bestuurslid van WPP en DGP probeer ik de profit en non profit sectoren zoveel mogelijk met elkaar ideeën te laten delen en uitvoeren. Ik stond aan de wieg van de oprichting van het DGP en ook aan het gezamenlijke optrekken van DGP leden in een groot paviljoen op Roze Zaterdag.
Mijn moto is samen staan we sterk en zal de voorbeeld rol die ik als overheidsambtenaar heb zeker op inclusief gebied blijven pakken en uitdragen binnen de overheid.